Страннико из безбрежните електронни полета, добре дошъл в моето местенце в интернет!
Дано престоят ти тук бъде ако не полезен, то поне приятен!

Моля коментарите да бъдат НА КИРИЛИЦА и БЕЗ ОБИДИ!

За оптимално разглеждане препоръчвам браузър Mozilla Firefox.2008-01-29

Пей сърце!

Търча към НБУ за изпит. Въпреки закъснението ми е леко на сърцето и жаждам да изявя знания. Пея. Пея толкова фалшиво, че кварталните кучета подскачам уплашени и с лай се хвърлят срещу мен. С официален панталон и вратовръзка не е много удобно да се браниш срещу тях.
Май проблемът не е в това, че пея фалшиво, а в бездомните кучета.
Кой трябва да вземе мерки? Всички знаем как се казва главният вземащ мерки (Б. Б.). Всички знаем още, че има други 61 на "Московска" №33, на които плащаме, за да мислят вместо нас и да взимат мерки...

4 коментара:

Pistache каза...

С риск да те обидя... колко фалшиво си пял?

Мариян Карагьозов каза...

Знаеш, че за да пея фалшиво, не е нужно да се старая особено...

pres4e каза...

За бездомните кучета е уместно да се дадат запустели халета с площ около тях. Представям си да има поне две такива места /да се започне отнякъде/ и в тях ентусиасти природозащитници, техни симпатизанти и граждански сдружения да дават наряди. Перфектно ще е да се обособи навсякъде по един квартален кучкарник, където обичащите животни съседи да демонстрират любовта си.
Не ми се струва реалистично да се сдобием с повече от три подобни места, сборни за по няколко района. При все това обичам да мечтая.
Затова си представям как можеш да се купиш любимец от този лаещ център и прочие.....

Мариян Карагьозов каза...

Предложените решения не звучат никак зле.
Питането в текста обаче е друго - защо хората, които имат идеи по тези и други въпроси не са в Общинския съвет, а там са банда безхаберници (като Вл. Кисъов - СДС), лекета (Жельо Бойчев - БСП), крадци и некадърници (Стефан Иванов и Борислав Бориславов - пак от сините)?
Списъкът може да бъде продължен.