Страннико из безбрежните електронни полета, добре дошъл в моето местенце в интернет!
Дано престоят ти тук бъде ако не полезен, то поне приятен!

Моля коментарите да бъдат НА КИРИЛИЦА и БЕЗ ОБИДИ!

За оптимално разглеждане препоръчвам браузър Mozilla Firefox.2009-04-21

Загина Анатолий Кулешов от "Любэ"

На 19 април в автокатастрофа загина хормайсторът и бек-вокалист на групата "Любэ", заслужилият артист на Русия Анатолий Кулешов.
Музикантът е пътувал на предната седалка до шофьора в автомобила и е загинал на място.
Анатолий Кулешов е роден на 18 юни 1959 г. в Москва. Завършил е Московското Държавно хорово училище "Свещников" и Московския институт за култура в специалноста "Педагог на хорови дисциплини". Включва се в съставе на "Любэ" от деня на основаването на групата. Ръководи проекта "Традиции на православното песнопение". Почеркът му личи в множество от многогласните и хорови изпълнения на бандата.

Част от мненията на колегите на Анатолий Кулешов за него:
Игор Матвиенко: "... Той беше много светъл човек, истински професионалист в това, което правеше, несъмнен талант. Неговият глас беше винаги рапознаваем."
Алексей Тарасов: "... Толя беше човек, когото всички обичаха".
Виталий Локтев: "Толя беше знакова фигура и едва ли някога ще съумеем да намерим негов заместник. У Толя имаше самобитен и неподражаем глас. А също така той бе скромен, тактичен и порядъчен човек, домошар. Той обичаше жена си и децата и постоянно се стараеше да ги радва. Гибелта на Толи – това е колосална загуба за всички нас."

Поднасям съболезнованията си на близките и опечалените!

Няма коментари: