Страннико из безбрежните електронни полета, добре дошъл в моето местенце в интернет!
Дано престоят ти тук бъде ако не полезен, то поне приятен!

Моля коментарите да бъдат НА КИРИЛИЦА и БЕЗ ОБИДИ!

За оптимално разглеждане препоръчвам браузър Mozilla Firefox.2012-10-24

10 статуса от "Фейсбук" - част III

Както вече имах повод да споделя, Алекс Симов пръв даде идеята да събираме и публикуваме някои статуси от най-голямата социална мрежа, които са актуални не само в момента на пускането им там.
Едно ги и новите десет броя.

"Чудя се защо интелигентни и хубави жени, съответно мъже, могат да си падат по рошави калъфи или хора със сексапил на математическо уравнение... Не, просто не е честно и природно справедливо, затова ми обяснете защо???"

"Подложени сме на истински тормоз от тъпни - от кифлите сутрин през двата клонинга на "Господарите", обер-идиотщината "Пълна лудница", неоосманистката боза по Доган-Пеевски-хабер-ТВ, та чак до недоразуменията, които необезпокоявано шестват уикенда по основните станции целодневно. Редките изключения не променят общия фон."

"Открийти своето минало навреме, срокът му на годност изтича.
Милорад Павич

"Да си човек значи да даваш на хората най-доброто от себе си."
Антон Дончев, "Време разделно"

"От обикновените граждани се иска да проявят разбиране, че да се запълни финансовата дупка от няколко милиарда в социалното осигуряване е абсолютно невъзможно, но също така те трябва да проявят разбиране, че да се запълни финансовата дупка от няколкостотин милиарда на банките, "изгорели" при финансови спекулации, е абсолютно необходимо."
Ален Бадиу, съвременен френски философ

"Най-тъпото е когато разни идиоти/тки превръщат и свестните жени/мъжи в кучки и цинички/циници като им разбиват сърцата...

"Което си е вярно, е вярно. Поздравления за нашите специални служби и за премиера Борисов, че въпреки свирепия натиск от Нетаняху, още не са "клекнали" и приели израелската версия за атентата. При липса на доказателства, те отказват да изрекат "Хизбулла" е виновна". Всички се надяваме истината скоро да излезе наяве."

"Правото, както е известно, има граници. То не дава защита срещу нахалство, лошо възпитание или, не дай Боже, глупост..."

"Разглеждах няколко списания от рода на "Наш дом", "Идеален дом" и пр., които една позната си купува. Знаете ли какво ми направи впечатление - в никоя от тези нови и общо-взето доста луксозни къщи не се виждат нито книги, нито рафтове, лавици, етажерки или библиотеки за книги!!!"

Ако текстът ти харесва, можеш да го подкрепиш, като кликнеш на бутончето на ТопБлогЛог долу вляво.

Няма коментари: