Страннико из безбрежните електронни полета, добре дошъл в моето местенце в интернет!
Дано престоят ти тук бъде ако не полезен, то поне приятен!

Моля коментарите да бъдат НА КИРИЛИЦА и БЕЗ ОБИДИ!

За оптимално разглеждане препоръчвам браузър Mozilla Firefox.2012-10-31

Десет статуса от "Фейсбук" - IV

Както вече имах повод да споделя, Алекс Симов пръв даде идеята да събираме и публикуваме някои статуси от най-голямата социална мрежа, които са актуални не само в момента на пускането им там.
Едно ги и новите десет броя.

"При такова грандиозно количество "експерти" по "радикален ислям" и "национална сигурност" сред журналистите и коментиращите се чудя как въобще е възможно да се случи атентат в България, както и колко луд трябва да е всеки радикален ислямист, че да дойде у нас. :))))) Редките адекватни коментари се губят сред общата врява..."

"Освен езика, от който превежда, не е лошо, когато преводачът знае добре и български :)))"

"Твърда мастиленосиня релефна корица, матова хартия, изискан шрифт - четенето на "Beyond Chutzpah" на Norman Finkelstein е не само интелектуално, но и физическо удоволствие!"

"Давам ти го, даскале, стори го човек!" - честит професионален празник на всички преподаватели!"

"Иван Хаджийси и завършил право и философия. Автор на книги и студии, които го правят народопсихолог-класик и един от основоположниците на българската социология.
След като се записва доброволец за участие във войната срещу Германия, на 4 октомври 1944 г. на кота 807, връх Висока чука, при Власотинци, Сърбия, интелектуалецът е пронизан от куршумите на стрелците от елитната хитлеристка SS-дивизия „Принц Ойген”.
Вечна слава и поклон!"

"Изучете България, за да я обикнете". Това всъщност не е соц.-лозунг, а са думи на Алеко Константинов. Струва ми се уместно да ги споделми днес, на Международния ден на туризма. (Не, това не е някакъв нов спам, 27 септември наистина е този ден :))"

"Един добър лаф на полк. Славчо Велков от днешната конференция за арабския свят: "Кадафи беше свален с реЗолюция, не с реВолюция". Така че не бъркайте нещата :)))"

"Най-добрата книга на български език за..." Да, най-добрата, но единствено поради липсата на друга..."

"Някога хората бяха умни, а телефоните глупави. Сега е обратното."

"Факт е, че на изложението „Произведено в България” през 2012 доминират стоки, с които страната се представя и на Всемирното изложение в Париж през 1900 – розово масло, мед, ракия..."

"Сетих се за пореден път, че Джон Гришам е автор на няколко страхотни романа... Само "Ударът" и "Време да убиваш" да беше написал, пак му стигаха..."

Защо статусите са единадесет ли? Ами да проверя броите ли като четете :) Последният статус е бонус заради редовните читатели :)

Част 1
Част 2
Част 3

Ако текстът ти харесва, можеш да го подкрепиш, като кликнеш на бутончето на ТопБлогЛог долу вляво.

Няма коментари: