Страннико из безбрежните електронни полета, добре дошъл в моето местенце в интернет!
Дано престоят ти тук бъде ако не полезен, то поне приятен!

Моля коментарите да бъдат НА КИРИЛИЦА и БЕЗ ОБИДИ!

За оптимално разглеждане препоръчвам браузър Mozilla Firefox.2014-07-12

10 статуса от "Фейсбук"

"Днес медиите се множат, а информацията деградира. Способността ни да я възприемаме също. Бързината е в ущърб на анализа."
Иво Христов
Известни неща, но е хубаво периодично да си ги припомняме :)

Днес видях един видимо беден възрастен мъж как похапва баничка и на всеки залък отчупва по едно парче, с което хранеше събралите си около него гълъби...

Газопроводът "Северен поток" обслужва само една европейска страна - Германия. Тръбата, разбира се, е европейски проект. "Южен поток" ще обслужва Австрия, България, Румъния, Италия, Хърватска, Гърция, Словакия и Унгария от членките на ЕС, плюс Сърбия, Босна и Херцеговина и евентуално Македония и Черта гора от страните, които не са членки. Разбира се, по перверзната логика на Брюксел, този проект не е европейски.

Буквално преди минути в автобуса видях едно момиче, вероятно осми-десети клас, което четеше толкова жадно и съсредоточено книга на К. Р. Сафон, че удоволствието да я гледам беше много голямо!

Преди известно време влязох за първи - и вероятно ще бъде единствен и последен път - в "Събуей". Бях поразен и отвратен да видя консуматорското общество в доста изчистен вид... вътре имаше една затлъстяла тийнейджърка, нагъваща огромен сандвич и хлапетии с уши, покрити с едри слушалки, които с тъп, но ужасно съсредоточен поглед цъкаха на таблети, смартфони и конзоли на електронни игри. Дано да не съм прав и да греша, но като цяло поне за мен преживяването беше ужасно...

Журналистка трябва да пише дописка, но няма вътрешна информация. Сяда, захапва молива, зяпа тавана, мисли съсредоточено и вписва едно-две имена в материала. Колежката й вижда, че тя цитира тези имена, позовавайки се на източници и си казва "Щом там го пише...". Копира и така тръгват политическите слухове... :-)))))

"Казаха ми, че за да я накарам да се влюби в мен трябва да я разсмея. Но всеки път, когато тя се смее, аз съм този, който се влюба."
Томасо Ферасис

Дали мъжът е мъж личи много по начина, по който приема пораженията.


Ако тази колекцийка от статуси ти харесва, можеш да я подкрепиш, като кликнеш на бутончето на ТопБлогЛог долу вляво.

Няма коментари: