Страннико из безбрежните електронни полета, добре дошъл в моето местенце в интернет!
Дано престоят ти тук бъде ако не полезен, то поне приятен!

Моля коментарите да бъдат НА КИРИЛИЦА и БЕЗ ОБИДИ!

За оптимално разглеждане препоръчвам браузър Mozilla Firefox.2016-04-06

10 статуса от "Фейсбук"

The root of the word "solidarity" is "solid"!

"Завистта се храни от сравнението между видимостите (количествата). Поради това вглеждането в душата обезсилва завистта и я унищожава.
Това е смисълът и от заниманията с науки – тъй като науките съществуват само в душата и са част от нея."
На заем от проф. Николай Гочев

Много е интересно, че тези, които сега бичуват източноевропейците, че са ксенофоби, бяха сред най-ревностните радетели за сриване на солидарността, на общото действие, на усещането за хуманност и... на войната в Ирак. Още тогава имаше предупреждения, че войната ще доведе именно до това - безчислени страдания в Близкия изток, които ще се отразят и на Европа. Така че - сами сте си виновни, господа.

Щуротиите на г-жа Моника Маковей за румънско малцинство у нас вече бяха коментирани. Те обаче са симптом за нещо друго, много по-дълбоко и по-страшно - всяка съседна държава започва да смята, че може да ошамари България или нагло да заяви претенции - защото знае, че последици вероятно няма да има. Защото България е в икономическо блато, в което новината за планове за създаването на завод за електрически крушки, се приема като уау; защото силовият ни потенциал е нищожен, защото демографският и социален колапс е очевиден за всички, с изключение на една шайка от жълтгите павета...

"Благословена младежта, защото тя ще наследи националния дълг."
Хърбърт Хувър

8-ми март не е празник на колежката, а ден за борба за равни политически, икономически, социални и културни права на жената!

В едно студио поканили журналистка от определена медия, за да говори кои качествени медии да четем, представяте ли си?
В друго канят хора, свързани със сирийската опозиция, за да "коментират" "безпристрастно" ситуацията. Примерите могат да са безброй.
Откога заинтересованите страни са обективни наблюдатели?!?

Ако постът ти харесва, можеш да кликнеш на бутончето на ТопБлогЛог долу вляво.

Няма коментари: